Lasten borrelioosi


Lasten borrelioosia on tutkittu paljon

Lymen tautia sairastavilla lapsilla on erityisongelmia. Koska he eivät aina pysty selittämään, mikä on vikana, he voivat vain tuntua ärtyisiltä. He kärsivät, kun heidän kehoonsa sattuu, kun sairaus häiritsee heidän untaan öisin, kun he kamppailevat koulussa, kun he eivät edes halua leikkiä. He voivat tuntea itsensä hämmentyneiksi, eksyneiksi ja vanhempien ja opettajien pettämiksi, koska he eivät ymmärrä olevansa sairaita ja tarvitsevansa apua.

Äidit ja isät eivät ehkä ymmärrä, mikä on lapsen normaali lähtökohta. Onko tämä "kauhea kakara"  vai onko jotain todella vialla?

Koska Lymen taudin oireet voivat olla epäspesifisiä, epämääräisiä ja vaihtelevia, aikuiset eivät ehkä edes ymmärrä näiden lasten sairastamista. He saattavat epäillä heidän keksineen asioita saadakseen huomiota tai välttääkseen koulunkäyntiä. Lyme-lapsilla on usein ongelmia koulussa, koska tauti voi aiheuttaa oppimisvaikeuksia ja käyttäytymisongelmia.

Lapset ovat erityisen alttiita punkkien välittämille taudeille, koska he ovat fyysisesti alhaalla maassa, missä punkit ovat. He leikkivät lehdissä, pyörivät nurmikolla, halailevat lemmikkien kanssa ja muutoin lisäävät altistumistaan ​​punkeille.

           OIREITA

voimakas väsymys, jota lepo ei helpota

unettomuus

päänsäryt

pahoinvointi, vatsakipu

keskittymiskyvyn heikkeneminen

huono lyhytaikainen muisti

kyvyttömyys ylläpitää huomiota

vaikeuksia ajatella ja ilmaista ajatuksia

vaikeuksia lukea ja kirjoittaa

koulutehtävien ylikuormittuminen

vaikeuksia tehdä päätöksiä

hämmennystä

epätyypillistä käytöstä